Πληροφορική Κουφόπουλου

Πληροφορική Κουφόπουλου
Πληροφορική Κουφόπουλου

Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

'' ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ '' ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΔ : Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Δημοσιογράφος ΕΣΔ


'' ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ '' 
ΕΞΙΧΝΙΆΣΤΗΚΕ ΆΜΕΣΑ ΚΛΟΠΉ 10.000 ΕΥΡΏ ΑΠΌ ΟΔΗΓΌ ΛΕΩΦΟΡΕΊΟΥ ΣΤΟ ΜΕΝΊΔΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΊΑΣ
ΣΥΝΕΛΉΦΘΗΣΑΝ ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΊ ΗΛΙΚΊΑΣ 25, 35 ΚΑΙ 43 ΕΤΏΝ :
Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος και του Σταθμού Τροχαίας Αμφιλοχίας
ΚΛΟΠΉ 10.000 ΕΥΡΏ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΔ : Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Δημοσιογράφος ΕΣΔ 


Συνελήφθησαν, στις (27-09-2016) τα ξημερώματα, στην Αμφιλοχία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος και του Σταθμού Τροχαίας Αμφιλοχίας, τρεις αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 25, 35 και 43 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της οπλοκατοχής, της κλοπής και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων αστυνομικών ερευνών, για την εξιχνίαση κλοπής 9.850 ευρώ, που συνέβη σε ανασφάλιστο σταθμευμένο λεωφορείο στο Μενίδι Αμφιλοχίας, οι αστυνομικοί στο 110ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, εντόπισαν τους τρεις δράστες να επιβαίνουν σε όχημα, το οποίο ακινητοποίησαν για έλεγχο.

Σε έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκε το χρηματικό ποσό, το οποίο οι δράστες είχαν αφαιρέσει πριν λίγη ώρα καθώς και μια πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος.

Από τον έλεγχο των στοιχείων των τριών αλλοδαπών, διαπιστώθηκε ότι ο 25χρονος και ο 35χρονος είχαν εισέλθει και παρέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ οι έρευνες για εμπλοκή τους και σε άλλα αδικήματα συνεχίζονται.



ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΔ : Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Δημοσιογράφος ΕΣΔ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου